Hi5 4Life

Yksilö- ja yhteisötaitoja voidaan opetella sovelluksen avulla yhteisesti erilaisten ryhmien tai perheen kesken. Ne ovat vastuullisuutta ja sitoutumista, yhdessä jakamista, yhteistyön ja itsetuntemuksen kehittämistä sekä rajojen ja voimavarojen vahvistamista. Pelillisyys ja kilpailullisuus innostavat ja motivoivat osallistumaan. Osallistujat motivoivat toisiaan. Oivallukset, sekä oppiminen tapahtuvat omia lupauksia arjessa toteuttamalla. Osallistujamäärä on rajaton, eikä sovelluksen käyttö ole sidottu aikaan tai paikkaan. Yksilö- ja yhteisötaitoja kehittäviä teemoja on 10 ja yhden teeman kesto on 4 viikkoa. Jokainen teema on erillinen pelillinen kilpailu, joka motivoi kohti huippua. Joukkueet voivat kilpailla toisia ryhmiä vastaan ja pelistä voi muodostua vaikka perheen yhteinen projekti johon lapset, nuoret ja aikuiset ottavat osaa.

Yksilö- ja yhteisötaitoihin keskittymällä vaikutamme innostumisen tunteeseen, jolla on suuri vaikutus menestymiseen ja hyvinvointiin. Mittaamme koettua innostuksen tunnetta pelin aikana.

Pelille haetaan parhaillaan rahoitusta ja julkaisun tavoite on 2017. Lisätiedot: Susanna Toropainen +358 40 541 3330 susanna@hi5solution.com

suomi